Lars Andersen gearer ned, og Lederne får ny arbejdsmiljøchef

Navnenyhed
Kim Melander Jensen (tv.) overtager posten som arbejdsmiljøchef hos Lederne fra Lars Andersen (th.), der har siddet på posten i 29 år. Foto: Linkedin
1. februar får fagforeningen Lederne ny arbejdsmiljøchef, når Lars Andersen gearer ned, og Kim Melander Jensen i stedet sætter sig i stolen.

Gennem intet mindre end 29 år har Lars Andersen siddet tungt på posten som arbejdsmiljøchef hos fagforeningen Lederne.

Men fra 1. februar er det slut. På Linkedin skriver han, at han efter eget ønske har valgt at "strukturere sig arbejdsliv anderledes", og fortsætter i stedet som arbejdsmiljøpolitisk chefkonsulent. 

"På den måde får jeg mulighed for at fokusere på det jeg ønsker mig allermest, nemlig at bruge min faglighed samt styrke Ledernes indflydelse i de mange råd, nævn, udvalg og alliancer," skriver han på Linkedin. 

Ny chef udpeget

Hans efterfølger er allerede udpeget. Det bliver Kim Melander Jensen, der skal overtage den tunge arv, når han ditto sætter sig i stolen den 1. februar. 

"Jeg glæder mig meget til at bidrage til at styrke medlemmernes vilkår og muligheder i arbejdslivet - og understøtte lederne i at skabe et godt arbejdsmiljø og øget trivsel på arbejdspladserne. Og jeg ser virkelig frem til samarbejdet med alle mine kommende kolleger," skriver han selv på Linkedin. 

Kim Melander Jensen kommer fra en stilling som politisk seniorrådgiver hos Dansk Magisterforening (DM). 

GDPR