Sosu'en Charlotte:
'Vi var presset før covid-19, og det er ikke blevet nemmere'

BeFunky-collage__2_
- Jeg ville ønske, at folk vidste, hvor svært det er at være i det her fag under en pandemi, siger sosu-assistent Charlotte Vork Nielsen. (Arkivfoto) Foto: Privatfoto/Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
21. dec. 2020 23.50
Coronapandemien har ikke givet Charlotte Vork Nielsen og hendes øvrige kolleger i ældreplejen mindre travlt. Tværtimod melder hun om en endnu mere stressende hverdag. Kolleger kaldes på arbejde trods sygdom.

I medierne har man længe kunnet læse om et tilspidset arbejdspres for plejepersonalet på mange af landets plejehjem. Det har den aktuelle corona-situation ikke ligefrem afhjulpet.

Sådan lyder det fra Charlotte Vork Nielsen, der til dagligt arbejder som social- og sundhedsassistent ved plejehjemmet Hedelund i Esbjerg, mens hun samtidig varetager rollen som tillidsrepræsentant for FOA Esbjerg. 

- Vi var presset før verden kendte til covid-19, og det er ikke blevet nemmere nu – hverken for ledelsen eller medarbejderne. Jeg ville ønske, at folk vidste, hvor svært det er at være i det her fag under en pandemi, siger hun.

I kraft af titlen som tillidsrepræsentant er det igennem Charlotte Vork Nielsen, at mange af kollegernes hverdagsfrustrationer og spørgsmål går, og der er ikke kommet færre det seneste år. 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord