Steffen Bohni Nielsen indtræder i nationalt råd:
NFA-direktør bliver medlem af Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd

steffen_bohni
Steffen Bohni Nielsen er nyt medlem i Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd.  Foto: Søren Svendsen
Direktøren i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Steffen Bohni Nielsen, er nyt medlem af Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd, hvor han blandt andet skal være med til at rådgive Folketinget.

Steffen Bohni Nielsen er fra 1. april indtrådt i Danmarks Forsknings- og Innovationspolitiske Råd. 

Det skriver Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA), hvor Steffen Bohni Nielsen til daglig er direktør, i et opslag på LinkedIn

Her lyder det, at Steffen Bohni Nielsen sammen med rådets ni andre medlemmer skal være med til at "give uafhængig og uvildig forsknings- og innovationspolitisk rådgivning til uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund, Folketinget og de øvrige ministre".

I samme LinkedIn-opslag fortæller Steffen Bohni Nielsen, der siden 2019 har været direktør for NFA, at han er beræret over udnævnelsen, og glæder sig til at komme i gang med arbejdet. 

"NFA’s mandat i sektorforskningsloven er, at vi skal bedrive anvendt forskning. Og det gør vi – og endda i stigende grad. Personligt håber jeg, at jeg kan lade mig inspirere af den viden, jeg får i rådet til at videreudvikle NFA, så vi i endnu højere grad skaber viden til gavn for et bæredygtigt arbejdsmarked," lyder det fra Steffen Bohni Nielsen.

GDPR