Ny NFA-direktør gav ansatte mundkurv på:
Sag om ytringsfrihed bragt op under jobsamtale

Udklip
- Når man bliver udsat for svære sager, som man bliver som topleder, er det med til at ruste en ledelsesmæssigt, siger ny NFA-direktør. Foto: Pressefoto
2. sep. 2019 20.45
Den nye direktør for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Steffen Bohni, gav i sin tid som direktør i Gribskov Kommune ansatte mundkurv på. Manøvren udløste kritik fra Ombudsmanden. Steffen Bohnis fortid var på dagsordenen under jobsamtaler, fortæller NFA's bestyrelsesformand.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) har efter ni måneder i uvished endelig fået en ny permanent direktør.

Det bliver den 46-årige Steffen Bohni, der skal stå i spidsen for den øverste forskningsenhed på arbejdsmiljøområdet. Han tiltræder den 1. oktober 2019, oplyser Beskæftigelsesministeriet.

Steffen Bohni skal afløse Inger Schaumburg, der stoppede som direktør i december efter sagen om det kemiske stof Chrom 6. Her blev NFA kritiseret for at have tilbageholdt oplysninger om det kræftfremkaldende stof.

Steffen Bohni kommer fra en stilling som partner i konsulentvirksomheden PricewaterhouseCoopers og har tidligere været direktør for Børn og Unge i Gribskov Kommune, vicedirektør i Socialstyrelsen og direktør i Rambøll Management Consulting.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord