Hospital risikerer politianmeldelse:
Covid-19 og akut syge presser ansatte til det yderste

20190222-135011-2-1920x1280we
Genrefoto fra Odense Universitetshospital, hvor den fælles akutmodtagelse har svære udfordringer med arbejdsmiljøet. Regionshospitalet i Herning risikerer nu en politianmeldelse, fordi de ikke har løst problemer med højt arbejdspres i tide. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
18. jan. 2022 16.00
Flere akutmodtagelser har alvorlige problemer med arbejdsmiljøet. Regionshospitalet i Herning risikerer en politianmeldelse, hvis ikke de får løst svære udfordringer med højt arbejdspres.

Der er alvorlige problemer med arbejdsmiljøet på to af landets store akutafdelinger. Det sker i en tid, hvor hospitalerne kæmper med rekrutteringsproblemer, covid-19 og efterdønninger fra sommerens sygeplejerskekonflikt.

På Regionshospitalet i Herning er problemerne nu så alvorlige, at Arbejdstilsynet har truet hospitalet med bøde og politianmeldelse.

Tilsynets advarsel om repressalier kommer, fordi hospitalet ikke har efterkommet et påbud til tiden, skriver Herning Folkeblad ifølge TV MIDTVEST.

En trussel fra Arbejdstilsynet sætter dog ikke turbo på processen, siger Poul Michaelsen, hospitalsdirektør i Herning, til avisen.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord