Du kan nå det endnu: Indstil din kandidat til A4 Mediers talentliste

talent_for_mennesker__1_
INDSTIL NU: Det vælter ind med indstillinger, men kender du en ung person med talent for mennesker, kan du stadig nå at skrive din indstilling.

Vi kender alle nogen, der er god til mennesker. Men kender du nogen, som har decideret talent for mennesker?

Det er der tilsyneladende mange, der gør, for det vælter ind med indstillinger til A4 Mediers talentliste 'Talent for mennesker'.

Du kan dog stadig nå at indstille din kandidat.

INDSTIL HER: TALENT FOR MENNESKER

Mange faggrupper er allerede repræsenteret i indstillingerne, men vi savner i øjeblikket flere indstillinger af unge sygeplejersker, lærere, pædagoger og administrative medarbejder.

Så kender ud nogen, kan du skrive din indstilling her.

Indstil nu

Talentet skal være 36 år eller yngre og være ansat i et velfærdsfag. Det kan være som fængsels- eller politibetjent, socialrådgiver, pædagog, lærer, sygeplejerske, sosu eller en ansat i administration eller andre fag i velfærdsrettede fag. 

Der vil blive lagt vægt på talentets faglige evner i sit pågældende fag, så det er vigtigt, at der bliver lagt vægt på kandidatens faglighed i begrundelsen for indstillingen.

I indstillingen skal vi bruge følgende oplysninger:

Talentets navn: Fulde navn

Talentets nuværende titel og arbejdsplads:

Alder: Fødselsdato. Talentet skal være født efter 1. maj 1988 (under 36 år)

Begrundelse: Det er her, du skal beskrive talentets faglige kvaliteter. Begrundelsen skal indeholde talentets faglige forudsætninger, evner og resultater. Det er en fordel, at du er så konkret som overhovedet muligt, og at begrundelsen først og fremmest lægger vægt på kandidatens faglighed

INDSTIL HER: TALENT FOR MENNESKER

GDPR