Tillykke til A4 Arbejdsmiljø - og stor tak til dig, kære læser

Sk__rmbillede_2020-04-27_kl._22.43.30
Foto: Collage/A4 Medier
27. apr. 2020 22.45
A4 Arbejdsmiljø - Danmarks nye betalte nichemedie om arbejdsmiljø - kan fejre et års fødselsdag. En fødselsdag, der bliver fejret i skyggen af coronakrisen, der sætter nye standarder for arbejdsmiljøindsatsen.

Kære læser!

Det er med stor glæde, at jeg skriver denne fødselsdagshilsen. A4 Arbejdsmiljø – Danmarks nye nichemedie om arbejdsmiljø – fylder i disse dage ét år.

Da jeg bød velkommen for et år siden, skrev jeg, at timingen for et nichemedie om arbejdsmiljø var den helt rigtige. Det har vist sig at holde stik.

LÆS OGSÅ: Sådan får du større indsigt i arbejdsmiljøet

Arbejdsmiljøet optager stadig flere, og landets virksomheder er pinligt bevidste om, at forudsætningen for en bæredygtig økonomi er, at deres medarbejdere er sunde og engagerede og klar til at løfte kerneopgaven. Investeringer i arbejdsmiljøet betaler sig, viser forskning!

Arbejdsmiljø sætter dagsorden

Ser vi tilbage på året, der er gået, er arbejdsmiljøet i Danmark blevet en topprioritet på Christiansborg. Det viser den aktuelle coronakrise med al tydelighed, hvor debatten om værnemidler og nye digitale mødeformer, sætter nye standarder for vores alle sammens arbejdsmiljø.

Jonas Sivkær Pettersen, redaktør, A4 Arbejdsmiljø

Ambitionerne om tidlig tilbagetrækning til særligt nedslidte og sidste års politiske aftale om en ny og forbedret arbejdsmiljøindsats har ligeledes sat en dagsorden på Christiansborg.

Arbejdsmiljøaftalen har med saltvandsindsprøjtningen til Arbejdstilsynet og de mere brancherettede indsatser lagt grundstenen til en flerårig indsats, som gerne skal munde ud i, at færre danskere blive mentalt og fysisk syge af at gå på arbejde.

Samlingssted for arbejdsmiljøprofessionelle

A4 Arbejdsmiljø vil også i den kommende tid følge den politiske udvikling på arbejdsmiljøfronten tæt.

Derudover vil have blikket rettet mod hverdagens helte, der er i front, når arbejdsmiljøindsatser skal rulles ud i praksis på offentlige og private arbejdspladser.

Da A4 Arbejdsmiljø gik i luften var det med ambitionen om at være et samlingssted for folk, der arbejder professionelt med arbejdsmiljø, eller som interesserer sig indædt for emnet.

Et år senere kan vi med glæde konstatere, at rigtig mange har taget imod tilbuddet om at være med i et fællesskab omkring arbejdsmiljø.

Få fuld adgang til alt indhold fra A4 Arbejdsmiljø - opret et abonnement her.

Alt lige fra arbejdsmiljørådgivere, regioner, kommuner til faglige organisationer, arbejdsgiverorganisationer og politikere abonnerer nu på A4 Arbejdsmiljø. Samtidig modtager mere end 1.700 arbejdsmiljøinteresserede hver uge vores nyhedsbrev.

Det er vi meget taknemmelige for. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre. Vi glæder os til at give jer kvalitetsjournalistik om arbejdsmiljø i årene, der kommer.

Venlig hilsen

Jonas Sivkær Pettersen
Redaktør, A4 Arbejdsmiljø