Gratis A4 Webinarer: Bliv klogere på fire dages arbejdsuge, og lær at sætte din dagsorden på Folkemødet

Til_artikel_om_webinarer

I en verden præget af hastig forandring og konstante udfordringer er det afgørende for virksomheder, beslutningstagere og samfundet som helhed at være på forkant med udviklingen. 

A4 Medier, som er førende inden for journalistik og information om arbejdsmiljø, beskæftigelse, uddannelse og overenskomster, har en dyb forståelse for det behov. Derfor er vi glade for at annoncere to spændende gratis webinarer planlagt den 29. april klokken 13.00-14.00 om Fire dages arbejdsuge og 30. april klokken 14.00-14.30 om Folkemødet 2024, der vil adressere nogle af de mest presserende spørgsmål i dagens samfund.

Webinar 1: Fire dages arbejdsuge - Fremtidens arbejdsliv er fleksibelt

Spørgsmålet om en fire dages arbejdsuge og fleksible arbejdstider har i stigende grad indtaget rampelyset i den moderne arbejdskultur. Hvordan kan vi balancere produktivitet og trivsel på arbejdspladsen? Hvordan påvirker den model virksomhedernes effektivitet og medarbejdernes livskvalitet? De spørgsmål og mange flere vil blive besvaret på webinaret, der er ledet af den anerkendte ekspert på området Pernille Garde Abildgaard og redaktør for A4 Arbejdsmiljø Emma Bækgaard Christensen. Til webinaret vil de to dykke ned i de seneste erfaringer, resultater, modeller og udfordringer og gøre os klogere på området.

Tilmeld dig her

Webinar 2: Bliv klar til Folkemødet - Sæt din dagsorden

Med Folkemødet 2024 lige rundt om hjørnet er det afgørende for beslutningstagere, organisationer og medier at forberede sig på denne årlige begivenhed. Folkemødet er ikke kun et sted for politiske diskussioner, men også et mødested for ideer, innovation og samfundsengagement. Hvordan kan du sikre, at din stemme bliver hørt i denne dynamiske og mangfoldige atmosfære? Vores eksperter inden for politisk kommunikation og strategisk rådgivning, Helge Toksvig Bjerre og Mikkel Wolf Rasmussen, vil dele deres indsigt og give praktiske råd til at navigere i Folkemødets komplekse landskab.

Tilmeld dig her

Begge webinarer giver mulighed for at diskutere aktuelle emner og udfordringer og er samtidig en chance for at være med til at forme fremtiden for arbejdslivet og samfundet som helhed. 

For mere information og tilmelding

Webinar 1: https://a4medier.nemtilmeld.dk/2/ 

Webinar 2: https://a4medier.nemtilmeld.dk/3/  

GDPR