Tidligere Star-direktør ny chef for beskæftigelsesområdet i Tårnby Kommune

inaringsdal
Ina S. Ringsdal har tidligere været arbejdsmarkedsdirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (Star). Foto: Pressefoto/Tårnby Kommune
1. maj 2024 17.19
Ina S. Ringsdal starter som ny direktør på velfærdsområdet i Tårnby Kommune, og hun får blandt andet det overordnede ansvar for kommunens beskæftigelsesindsats.

Tårnby Kommune har ansat Ina S. Ringsdal som ny direktør for beskæftigelse-, unge-, ældre-, social og sundhedsområdet i kommunen.

Hun kommer fra en stilling som chefstilling i Holbæk Kommune. 

Ina S. Ringsdal, der tiltræder i sit nye job 1. juni, ser frem til et nyt kapitel sit arbejdsliv.

”Det er inspirerende at blive en del af en organisation, der tydeligt stræber efter at gøre en helhedsorienteret forskel for borgerne på tværs af velfærdsområderne,” siger hun blandt andet i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: DA ønsker markant fritvalgsordning: Ledige skal kunne vrage dårlige jobcentre

Med Ina S. Ringsdal får Tårnby Kommune en skarp profil med stor indsigt i både beskæftigelsesområdet og det specialiserede socialområde, mener kommunaldirektør Lars Rich.

”Jeg glæder mig over, at vi med hende på holdet nu har en fuldtallig direktion, som skal være med til at arbejde videre med vores organisationsændring, vores strategiske pejlemærker og med de store reformer på ældreområdet og beskæftigelsesområdet, der skal implementeres i de kommende år. Vi glæder os til at byde Ina velkommen den 1. juni,” udtaler han.

I Holbæk Kommune har Ina S. Ringsdal i de seneste to år været chef for det specialiserede voksen- og børneområde. Inden da var hun blandt andet den sjællandske kommunes arbejdsmarkedschef. 

Hun har også tidligere været arbejdsmarkedsdirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (Star).