Charlotte Bisserup Bechfeldt starter i DI:
DI Produktion ansætter V-politiker som kommunikationschef

Charlotte_Bisserup16844-Edit-Edit-plakat-4134x3103-2560x1922
Charlotte Bisserup Bechfeldt var kandidat i Greve for Venstre ved seneste folketingsvalg. Foto: Venstre
20. jan. 2023 06.00
Som ny PA- og kommunikationschef i Dansk Industri skal Charlotte Bisserup Bechfeldt være med til at styrke rammebetingelserne for produktionen i Danmark.

Charlotte Bisserup Bechfeldt er ny chef for Public Affairs & Kommunikation i DI Produktion, oplyser DI Produktion i et opslag på LinkedIn.
 
"Danske produktionsvirksomheder er afgørende for værdiskabelsen i Danmark, leverer løsninger på samlebånd til den grønne omstilling, og så har vi brug flere motiverede, kloge og innovative unge mennesker til vores virksomheder. Alt det og meget mere skal Charlotte være med til styrke forståelsen af," fremhæver DI Produktion i opslaget.

Også hun selv pointerer produktionsdanmarks rolle i den grønne omstilling.

"Produktionsdanmark er afgørende for skabelsen af vækst og velfærd i vores samfund og er en nøglespiller i den grønne omstilling," skriver hun i et opslag på LinkedIn.

Forud for stillingen i Dansk Industri var Charlotte Bisserup Bechfeldt folketingskandidat i Greve for Venstre ved seneste valg.

Tidligere har hun blandt andet også i mere end fem år arbejdet for konsulentvirksomheden inden for public affairs og strategisk kommunikation Rud Pedersen Danmark.