Nyt job til Lene Paludan:
Fortsætter i fagbevægelsens tjeneste efter fire årtier

Lene_paludan
Lene Paludan har været en fast del af holdet omkring fagbevægelsens øverste topfolk i fire årtier. Foto: Privat
10. jan. 2023 10.15
"Jeg kan ikke være i mig selv af bar glæde, spænding og forventning," skriver 62-årige Lene Paludan om sin nye stilling som ledelsessekretær i Teknisk Landsforbund.

Da Lene Paludan havde første arbejdsdag som sekretær i LO, hed formanden Knud Christensen. Året var 1983. 

Siden har den erfarne sekretær været en fast del af holdet omkring fagbevægelsens absolutte top under de forskellige LO-formænd - og senere FH's første formand Lizette Risgaard - i godt 40 år.

Udover arbejdsopgaverne som PA (personal assistant) og EA (executive assistant) beskæftigede Lene Paludan sig også med sagsbehandling, eventkoordinering, udvalgsbetjening, kursusadministration og kampagner i hovedorganisationen.

Det blev til 39 år og 10 måneder, inden Lene Paludan i november blev afskediget som følge af omstrukturering og besparelser i FH kort efter den første ekstraordinære kongres, 

LÆS OGSÅ: Inflationskrise og medlemsfald udløser fyringsrunde i Fagbevægelsens Hovedorganisation

Men Lene Paludan fortsætter i fagbevægelsens tjeneste. Den 16. januar starter hun som ledelsessekretær i Teknisk Landsforbund, hvor hun blandt andet skal arbejde tæt sammen med forbundsformand Jannik Frank Petersen.

"Jeg bliver en del af et stærkt hold, der arbejder for Danmarks teknikere, designere og konstruktører. Min primære opgave vil være at løse administrative opgaver for forbundsformanden, chefen for Politik og Profession og den øvrige øverste ledelse i TL," skriver Lene Paludan på Linkedin og fortsætter:

"Jeg kan ikke være i mig selv af bar glæde, spænding og forventning til at blive en del af de 12 kolleger, der udgør afdelingen Politik og Profession, der sammen med alle kolleger dagligt arbejder for TL’s medlemmer med mærkesager, der relaterer sig til medlemmernes arbejdsliv og er med til at sikre medlemmerne ordentlige løn- og ansættelsesforhold."