Forfattere til ny bog om TR-rollen:
Der stilles større og større krav

Dig_og_den_danske_model
Bogen ”Dig og Den Danske Model”, er udgivet af FIU – Fagbevægelsens Interne Uddannelser og er udviklet i et samarbejde mellem arbejdsmarkedsforskerne Steen E. Navrbjerg og Trine P. Larsen fra Københavns Universitet, tillidsrepræsentanter fra arbejdspladser i hele Danmark og fagspecialister fra FH’s forbund.
6. sep. 2021 06.00
Vores arbejdsmarked er blevet mere fleksibelt, og det stiller større krav til tillidsrepræsentanterne, mener forfatterne bag bogen ”Dig og Den Danske Model”.

I Danmark bryster vi os ofte af at være verdensmestre i det fleksible arbejdsmarked, og det stiller større og større krav til tillidsrepræsentanterne, mener forfatterne bag bogen ”Dig og Den Danske Model”.

Bogen er udgivet af FIU - Fagbevægelsens Interne Uddannelser - og er udviklet i et samarbejde med arbejdsmarkedsforskerne Steen E. Navrbjerg og Trine P. Larsen ved Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier (FAOS) på Københavns Universitet. 

”Dig og Den Danske Model” er skrevet til de tillidsvalgte, og titlen understreger, at den danske model i stort omfang hviler på, at man lokalt indgår bærende og fleksible aftaler med udgangspunkt i de centrale overenskomster. 

- Et væsentligt mål med bogen har været at understrege for de tillidsvalgte, at det ikke er ligegyldigt, hvad de foretager sig, og hvad de melder tilbage til fagforeningerne. Det er set, at der besluttes noget oppefra, der som udgangspunkt ser fornuftigt ud. Men når det skal implementeres lokalt, så viser det sig, at der er en helt masse udfordringer, fortæller Steen Erik Navrbjerg. 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden inden for fagpolitik, ligeløn, social dumping, konflikter, EU og forhandlinger

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Overenskomst
Allerede abonnent?

Glemt kodeord