Sygeplejersker:
Vi vil ikke spises af med endnu en kommission

20210428-153323-L-1920x1280we
Formand for Dansk Sygeplejeråd (DSR), Grete Christensen, afviser, at der er behov for en kommission til at undersøge lønstrukturen forud for den næste overenskomstfornyelse om tre år. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
TEMA: OK21
3. maj 2021 22.30
Sygeplejerskerne vil ikke nøjes med en ligelønskommision under de igangværende forhandlinger i Forligsinstitutionen, lyder det nu fra Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd (DSR).

- Vi har ikke brug for nye afdækninger eller udredninger. Vi mener faktisk, at problematikken omkring vores løn er blevet afdækket. Nu skal der handling til for at løse det.

Så klar er udmeldingen fra Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd (DSR).

Reaktionen kommer, efter professor Bent Greve fra RUC i sidste uge gav sit bud på, hvad sygeplejerskerne kan gøre sig forhåbninger om at opnå i Forligsinstitutionen. Dér skal DSR og modparterne fra Kommunernes Landsforening og Danske Regioner i den kommende tid forsøge at mødes i et kompromis ovenpå sygeplejerskernes strejkevarsel.

 - Hvis man skal noget, bliver det formentlig et løfte om at undersøge lønstrukturen forud for den næste overenskomstfornyelse om tre år. Jeg mener, at det bliver en meget svær øvelse at gøre mere her og nu, sagde Bent Greve til A4 Overenskomst i sidste uge

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden inden for fagpolitik, ligeløn, social dumping, konflikter, EU og forhandlinger

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Overenskomst
Allerede abonnent?

Glemt kodeord