HK Privat udpeger "politisk dyr" som ny leder af kommunikationsafdeling

Baloti
Kirstine Baloti bliver en del af HK Privats daglige ledelse. Foto: HK Privat
23. maj 2023 06.00
Kirstine Baloti indtræder i den daglige ledelse og fortsætter samtidig som ansvarlig for atypisk ansatte i den nye enhed 'HK Freelancer'.

HK Privat har fundet personen, der skal stå i spidsen for sektorens kommunikationsafdeling og dermed ufdylde tomrummet efter den tidligere kommunikationschef, der forlod HK i oktober 2022 i kølvandet på intern ballade om arbejdsmiljøet.

LÆS OGSÅ: Udskældt kommunikationschef forlader HK Privat: Har mistet tilliden til de ansatte

Den nye leder af kommunikationsafdelingen er særdeles velkendt i huset. Det er nemlig Kirstine Baloti, der siden 2016 har været ansvarlig for HK Privats indsats og politik for atypisk ansatte. 

I den nye stilling, som Kirstine Baloti startede i 2. maj, er hun tilmed en del af sektorens daglige ledelse og skal også være leder af den kommende enhed 'HK Freelancer'. 

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med det hele. Hvis jeg er lidt langsom til at svare på din mail den kommende tid, er det, fordi jeg har to jobs, indtil jeg får rekrutteret min efterfølger i min hidtidige stilling til freelanceområdet, som jeg fortsat skal være faglig leder for," skriver hun på Linkedin. 

HK Privats formand Simon Tøgern har i en mail til de ansatte beskrevet Baloti som "et politisk dyr" og lagt vægt på, at et sundt og inspirerende arbejdsmiljø bliver en del af hendes fokus.

Kirstine Baloti er oprindeligt lederuddannet med en tillægsuddannelse i strategisk kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har en baggrund i mediebranchen, hvor hun blandt andet har arbejdet som synstolk og tekster. 

Hun har også været både ansat som konsulent i Dansk Journalistforbund i en årrække og fagpolitisk aktiv i forbundet som formand for Billedmedieoversætterne og medlem af DJ's hovedbestyrelse.