Kriminalforsorgsforeningen bliver den 14. fagforening i Serviceforbundet

kriminalforsorg_
Kriminalforsorgsforeningens formand John Hatting (tv.) og Serviceforbundets formand John Nielsen (th.) Foto: Serviceforbundet
Serviceforbundet vokser med 200 medlemmer, når Kriminalforsorgsforeningen bliver den 14. fagforening i forbundet fra 1. juni.

Serviceforbundet har vokseværk. Fra 1. juni får de godt 18.500 medlemmer i de 13 fagforeninger under Serviceforbundets paraply selskab af den 14. fagforening.

Kriminalforsorgsforeningen, der organiserer 200 civilt ansatte lærere, pædagoger, socialrådgivere og administrativt personale i Kriminalforsorgen, bliver nemlig en del af forbundet fra 1. juni.

Det oplyser Serviceforbundet i en pressemeddelelse. 

Kriminalforsorgsforeningen, som er en tidligere FTF-fagforening, er i forvejen medlem af Fagbevægelsens Hovedorganisation.

Det er en "unik" mulighed at blive en del af Serviceforbundet, fordi det ikke indebærer en fusion, lyder det fra foreningens formand John Hatting:

"Vi har haft et godt samarbejde med Serviceforbundet i FH, og vi har set, hvordan forbundets struktur giver mindre fagforeninger mulighed for at trække på styrken i et fællesskab, samtidig med, at man fortsat kan være en selvstændig fagforening med egen overenskomst."

Der går ikke længe, før Serviceforbundet også kan byde velkommen til fagforening nummer 15. 

LÆS OGSÅ: Lodsforening bejler til Serviceforbundet: Skal bruge "krigsskibe og kanoner" til at erobre overenskomst fra Lederne Søfart

Lodserne i Danish Maritime Pilots (DMP), der er en udbryderforening fra Lederne Søfart, bliver en del af Serviceforbundet 1. juli. 

GDPR