Ny mand på Konventums toppost: "En hjørnesten for fagbevægelsen"

henrik_w_
Henrik W. Petersen er ny bestyrelsesformand på Konventum. Foto: Jonas Krøner
Blik- og Rørarbejderforbundets formand, Henrik W. Petersen, er ny bestyrelsesformand for fagbevægelsens kursus- og konferencecenter Konventum.

Der sidder en ny mand for bordenden i fagbevægelsens kursus- og konferencecenter Konventum.

Blik- og Rørarbejderforbundets formand, Henrik W. Petersen, er nemlig valgt som ny bestyrelsesformand for Konventum A/S.

Han er også ny bestyrelsesformand i Fonden LO-skolen, der ejer Konventum og derudover driver den gamle herregård Højstrupgård.

Konventum, der i mange år slet og ret gik under navnet LO-skolen, har betydet meget for både Henrik W. Petersen og Blik- og Rørarbejderforbundet, fortæller han til A4 Overenskomst:

"Vores tillidsrepræsentanter har været på kurser ligesom i mange andre forbund, hvor jeg ved, at Konventum også har en særlig betydning. Derfor er det en hjørnesten i fagbevægelsen, og jeg ser frem til, at vi - medarbejdere, bestyrelse og direktion - kan løfte og udvikle Konventum yderligere."

LÆS OGSÅ: Tidligere næstformand overtager flere af Lizette Risgaards bestyrelsesposter

Henrik W. Petersen afløser Ejner K. Holst, den tidligere FH-næstformand, der tog over som bestyrelsesformand i kølvandet på Lizette Risgaards pludselige afgang som FH-formand i 2023. 

Hovedorganisationen er dog stadig repræsenteret i LO-skolens højeste myndighed ved FH's næstformand, Flemming Grønsund. Han blev torsdag valgt ind i begge bestyrelser. 

Udover bestyrelsesen er der også et nyt ansigt i direktionen. Henrik Ingemand startede som ny administrerende direktør for Koventum 2. april. 

LÆS OGSÅ: Konventum får ny administrerende direktør til april
 

GDPR