Borgmesterens søn valgte selv at tage en erhvervsuddannelse efter at have set DM i Skills:
"Det viser, at Skills altså batter"

46618879015_4baeb7608d_3k
Snart afholdes årets DM i Skills i Fredericia Kommune, hvor borgmester Steen Wrist selv har en søn, der blev inspireret til at tage en erhvervsuddannelse efter at have besøgt DM i Skills. Fotoet er fra åbningsceremonien i 2019. Foto: Skillsdenmark/Per Daugaard
24. jan. 2023 06.00
Om et øjeblik slår DM i Skills dørene op for omkring 300 unge, der er klar til at konkurrere om at blive danmarksmester inden for deres erhvervsuddannelsesfag. Både SkillsDenmark og borgmesteren for Fredericia Kommune mener, at Skills er det ultimative udstillingsvindue for erhvervsuddannelserne over for unge og deres forældre.

Omkring 300 af de dygtigste elever fra alle landets erhvervsskoler skal fra 2. til 4. februar dyste om at blive danmarksmester inden for et af de i alt 45 fag til DM i Skills, der i år afholdes i Fredericia - til stor glæde for borgmester Steen Wrist (S). 

“Jeg er særligt glad for, at vi er vært for DM i Skills for anden gang, fordi konkurrencen gør, at flest mulige unge får øjnene op for erhvervsuddannelserne. Jeg glæder mig til det hele fra indmarch til afslutning og til at se de her unge hyldet som rockstjerner - fordi det er de. De er rollemodeller, der dedikerer sig og giver fuld skrue på talent,” siger han til A4 Uddannelse. 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om forholdene på
EUD, FGU, AMU,
skills og
uddannelsespolitik

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Uddannelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord