Alle erhvervsakademi-studerende har kunnet kæmpe om at være årets praktikant. Nu er vinderen kåret

__rets_Erhvervsakademipraktik_23-05-2024_0113__1_
Jonas Tuborg Krøyer (midten) vinder af årets erhvervsakademipraktik, Emma Katbølle (th.) vinder af publikumsprisen, Noah Nevado (tv.) vinder af specialprisen. Foto: Mikkel Berg
En jury med blandt andre administrerende direktør i Tænketanken DEA Stina Vrang Elias og forbundsnæstformand i HK Mads Samsing har mandag kåret Danmarks bedste erhvervsakademipraktik.

Det bedste match. 

Det var hvad landets erhvervakdemistuderende og deres opraktiksteder kæmpede om at blive kåret som, da fejringen af Årets Erhvervsakademipraktik blev afholdt mandag. 

Det skriver Danske Erhvervsakademier på deres hjemmeside. 

Ud af de 8.510 erhvervsakademi-studerende, der i øjenblikket er i praktik i virksomheder landet over, var der udpeget otte finalister. 

Og blandt finalisterne var det Jonas Tuborg Krøyer, der løb med sejren. Han læser til energiteknolog på Københavns Erhvervsakademi og har været i praktik i energi- og forsyningsvirksomheden Jeudan.

Udover hovedprisen blev også årets specialpris uddelt til Noah Nevado fra Cphbuisnes, mens årets publikumspris, der gik til Emma Katbølle fra anlægsgartnervirksomheden OKNygaard. 

GDPR