EuroSkills2025 ansætter trio:
Staben udvides, og nyt kontor åbnes

Lene__Kasper_og_Rikke_06032023__1_
Kasper Bøgelund og Rikke Hvid er nye sector managers i EuroSkills, mens Lene Dahl er ansat som ansvarlig for partnerskaber. Foto: EuroSkills2025
8. mar. 2023 06.05
Organisationen bag EuroSkills2025 ansætter tre nye medarbejdere og opretter nyt kontor i Herning.

Kasper Bøgelund og Rikke Hvid er nye sector managers i EuroSkills, som blandt andet skal arbejde med planlægningen af 40 områder til konkurrence til EuroSkills2025. Det oplyser organisationen til A4 Uddannelse.

Rikke Hvid kommer fra et arbejde som projektleder i undervisningsforløbet 'I Got Skills', hvor hun også havde ansvaret for arbejdet med DM i Skills 2023. Tidligere har Kasper Bøgelund været faglærer på Next og deltaget i flere internationale Skills-konkurrencer.

Organisationen har også ansat Lene Dahl som ansvarlig for partnerskaber, og med hendes ansættelse vil EuroSkills danne partnerskaber med virksomheder, organisationer og andre aktører med interesse for erhvervsuddannelserne. 

Med de tre nye ansættelser vokser EuroSkills fra fem til i alt otte medarbejdere, og i den forbindelse har organisationen oprettet et kontor i Herning på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier.