Stuk henter vicedirektør hos Star

BeFunky-collage_-_2023-09-11T145855.404
Kasper Håkansson starter som vicedirektør hos Styrelsen for Undervisning og Kvalitet 1. oktober. Foto: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
12. sep. 2023 06.00
Efter knap ti år hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering skal Kasper Håkansson være vicedirektør hos Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Kontorchef for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (Star) Kasper Håkansson skifter sin arbejdsplads ud efter 9,5 år for at blive vicedirektør for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (Stuk).

Selvom uddannelsessektoren er forholdsvis ny for ham, ser han frem til at starte i sin nye stilling 1. oktober.

LinkedIn skriver han således, at han har svært ved at komme i tanke om nogen velfærdsopgave, der er vigtigere end uddannelsen af børn, unge og voksne.

"Undervisningsområdet er samtidig et nyt område for mig i professionel sammenhæng, og jeg kommer derfor også til at gå til opgaven med ydmyghed og respekt for den dybe og brede faglighed, som findes i sektoren," siger han på LinkedIn. 

Kasper Håkansson har tidligere været kontorchef i Socialforvaltningen og konstitueret kontorchef i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Han har desuden en fortid hos Finansministeriet som specialkonsulent og Socialministeriet som fuldmægtig.