Next ansætter tre nye uddannelsesledere

BeFunky-collage_-_2023-09-11T105105.315
Fra venstre: Sidsel Inge Feldstedt, Karina Larsen Nilsson og Mette Louise Milter Jakobsen. Foto: Next
Sidsel Inge Feldstedt og Mette Louise Milter Jakobsen er nye uddannelsesledere på henholdsvis snedkeruddannelsen og uddannelserne til procesoperatør og teknisk design. De får selskab af Karina Larsen Nilsson, som starter i en nyoprettet stilling som koordinerende uddannelsesleder.

Fra 1. august trådte Sidsel Inge Feldstedt og Karina Larsen Nilsson ind ad døren til Next. Den ene skal være uddannelsesleder på snedkeruddannelsen, og den anden skal være koordinerende uddannelsesleder, som er nyoprettet stilling.

Det skriver Next i tre pressemeddelelser. 

1. september starter Mette Louise Milter Jakobsen, der skal være uddannelsesleder på procesoperatør og teknisk design. Hun har de seneste 12 år været ansat på Gentofte HF som underviser i kemi og biologi samt været studievejleder, pædagogisk vejleder og har lavet pædagogiske udviklingsprojekter. Mette Louise Milter Jakobsen er uddannet farmaceut med speciale i klinisk farmaci og har blandt andet en fortid som mellemleder i Novo Nordisk, står der i en af pressemeddelelserne.  

Det er også første gang, at Sidsel Inge Feldstedt kan kalde Next for sin arbejdsplads. Hun er uddannet folkeskolelærer og har undervist i fysik/kemi, matematik, biologi og madkundskab i otte år. Derefter tog hun en kandidatuddannelse i uddannelsesvidenskab ved Aarhus Universitet. Siden har hun haft sin daglige gang hos Tårnby Ungdomsskole, hvor hun har været viceungdomsskoleleder og stået for den daglige ledelse af 10. klassetilbuddet og eksterne samarbejder. 

Karina Larsen Nilsson har allerede et praktisk kendskab til Next. Hun er uddannet tandtekniker på KTS og har efterfølgende arbejdet 15 år hos først KTS og siden Next som både timelærer, faglærer, grundfagslærer, kontaktlærer og mentor samt studievejleder.

GDPR