Mie Dalskov Pihl bliver særlig rådgiver:
Økonom skal rådgive Mattias Tesfaye

2106211-Mie_Dalskov_Pihl-0758-Edit-PRINT-Bred
Mie Dalskov Pihl har siden 2008 været ansat i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, hvor hun især har beskæftiget sig med uddannelse. Foto: Arbejderbevægelsens Erhvervsråd
18. jan. 2023 10.00
Børne- og Undervisningsministeriet ansætter chef for registeranalyse i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Mie Dalskov Pihl som særlig rådgiver.

Børne- og Undervisningsministeriet ansætter Mie Dalskov Pihl som særlig rådgiver for børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye (S), oplyser ministeriet i en pressemeddelelse.

Mie Dalskov Pihl kommer fra en stilling som chef for registeranalyse i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

”Jeg er meget glad for muligheden for at kunne bruge min erfaring og interesse i skole- og uddannelsesområdet i mit nye job. Det er et drømmejob for en økonom, der har arbejdet med uddannelse de sidste knap 15 år,” siger Mie Dalskov Pihl i meddelelsen.

Mie Dalskov Pihl har siden 2008 været ansat i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, hvor hun senest har været chef for registeranalyse. Hun har erfaring med alt fra grundskole, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser til voksen- og efteruddannelse.

LÆS OGSÅ: Michael Lindved skifter ministerium: Afdelingschefen forlader Undervisningsministeriet efter fire måneder

Også børne- og Undervisningsministerien glæder sig over, at få Mie Dalskov Pihl ind i ministeriets departement.

“Regeringen vil sikre flere faglærte til den grønne omstilling. En mere praktisk skole til vores børn. Og bedre muligheder for uddannelse til ufaglærte voksne. Mie kommer med en stærk økonomisk og analytisk erfaring fra 14 år i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd,“ siger Mattias Tesfaye.

Mie Dalskov Pihl blev kandidat i økonomi ved Københavns Universitet i 2008.

Hun tiltræder stillingen som særlig rådgiver i Børne- og Undervisningsministeriet 18. januar 2023.