Skills ene mandlige sosu-deltager er i fuld gang:
"Niveauet er tårnhøjt"

20220428_085034
Årets ti sosu-finalister ved DM i Skills. I aften bliver fem deltagere siet fra, mens de resterende fem i morgen skal dyste om at blive danmarksmester. Foto: Julie Yapa
29. apr. 2022 16.02
Ti deltagere dyster om at blive den bedste social- og sundhedsassistent ved årets DM i Skills. Og selv om de alle støtter hinanden og har et fælles mål om at vise faget frem, kan man også mærke iveren for at vinde, fortæller feltets eneste mandlige islæt, Mikkel Iversholt.

I alt ti sosu-assistenter dyster i disse dage om at blive danmarksmester i faget ved DM i Skills i Høng. Vinderen, der kåres lørdag eftermiddag, kan udover titlen også se frem til at skulle reprænsentere Danmark internationalt, når WorldSkills løber af stablen i Shanghai i oktober og EuroSkills næste år gør det samme i Polen.

LÆS OGSÅ: Skills: Frederik Oudal Helmnæs fandt sin rette hylde via omveje og tilfældigheder

Og selv om der tydeligvis er samhørighed og respekt deltagerne imellem, så kan man også godt mærke, at der er meget på spil. Det fortæller feltets eneste mandlige deltagere, Mikkel Iversholt, der stiller op for Sosu H. 

- Det er supersjovt, og vi støtter og bakker alle hinanden op. Men man mærker også konkurrencegenet. Alle kæmper en brav kamp, men nu vil man vinde, siger Mikkel Iversholt. 

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste
viden om forholdene på
EUD, FGU, AMU,
skills og
uddannelsespolitik

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Uddannelse
Allerede abonnent?

Glemt kodeord