Hvem løber med guldet som ‘Årets TR’?

BeFunky-collage__1_
Foto: A4 Medier
Se de nominerede til priserne ved A4’s store gallafest for den danske model.

Det er fem seje mænd og kvinder, der i år er med i opløbet til prisen som ‘Årets TR’, der uddeles ved en gallafest d. 17. november i DR byen. Alle er nomineret af deres kolleger.

Du kan allerede nu læse om Mohamed, der har skabt fagligt sammenhold og stolthed på tværs af pengetransportbilerne i Nokas og Casper, der har udrettet ‘små mirakler’ for kollegerne i den københavnske metro. 

I de kommende dage kommer artikler om Karina, der leder kollegerne på Jobcenteret i Viborg gennem det politiske stormvejr, som deres arbejdsplads er i. Janne, der har hjulpet kolleger gennem sygdom på skolen i Sejs, og Helle, der har været drivende i at banke sygefraværet ned blandt sosu-kollegerne i Solrød.

Alle tillidsrepræsentanter gemmer på en god historie, og dem vil vi gerne fortælle på A4. For tillidsrepræsentanterne er selve essensen af den danske model. Det er dem, der får det hele til at køre i praksis, når de faglige ledere har forhandlet overenskomster. De går den ekstra mil for kollegerne og rækker en hjælpende hånd til dem, der er slået omkuld af livet eller jobbet - uden at få en krone for det.

LÆS OGSÅ: Her er juryen, der skal kåre Årets tillidsrepræsentant 2022

I år hylder vi ikke blot årets TR, men også Årets arbejdsmiljørepræsentant. De vigtige AMR står ofte lidt i skyggen, men deres arbejde med blandt andet sikkerhed og trivsel er mindst ligeså vigtigt. 

Og så fejrer vi dem, der gør en ekstra indsats ved at organisere kollegerne, råbe politikerne op, uddanne den næste generation og samarbejde i den danske models bedste tradition.

Du kan læse mere om alle de nominerede her.

GDPR