22-årig rengøringsassistent fra Moldova død i arbejdsulykke

20210106-140834-A-1600x1066we
Kvinden arbejdede ifølge Fagbladet 3F for rengøringsvirksomheden Coor. (Arkivfoto) Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
En ung rengøringsassistent mistede livet, da hun var på arbejde søndag aften.

En 22-årig kvinde fra Moldova er afgået ved døden i forbindelse med en arbejdsulykke på Baltorpskolen i Ballerup søndag.

Torben Wittendorf, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, fortæller til Fagbladet 3F, at der er tale om en rengøringsassistent.

Anmeldelsen kom søndag aften klokken 19.53, og kvinden blev herefter kørt til hospitalet, hvor hun klokken 20.45 blev erklæret død.

Angiveligt skulle kvinden være blevet klemt under en gulvvaskmaskine. De nærmere detaljer om ulykken er fortsat uklare, og politiet har ikke yderligere kommentarer.

Kvinden arbejdede ifølge Fagbladet 3F for rengøringsvirksomheden Coor, der er hyret af Ballerup Kommune til at gøre rent på skolen.

Fagbladet har talt med virksomhedens administrerende direktør Jørgen Utzon, der af respekt for den afdøde og  de pårørende ikke vil kommentere på selve ulykken.

"Vi har sørget for krisehjælp og vil fremadrettet støtte medarbejdere og ledere med al den hjælp, der er nødvendigt," siger han og betegner ulykken som "forfærdelig tragisk".

Både politiet og Arbejdstilsynet er fortsat i gang med at efterforske ulykken.

GDPR