Måling:
Flertal af danskere: Chefen må gerne blande sig i vores sundhed

Sundhed
Der er en større accept af, at arbejdsgiveren blander sig i sine medarbejderes sundhed, lyder det fra Rikke Bay Haaber, chef for Strategisk Sundhed i PFA Pension, som står bag en ny undersøgelse. Det kan for eksempel være gennem rygestopkurser eller stressforebyggelse. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix / PFA Pension Pressefoto
29. apr. 2019 16.47
Når de dårlige vaner skal ud, og de gode skal ind, bør chefen faktisk give et skub i den rigtige retning. Det mener et flertal af danskere i en ny undersøgelse.

Grøntsager og salat til frokost, en træningscykel i hjørnet af kontoret, rygestopkurser og hjælp til at forebygge stress. Det er ting, godt og vel tre ud af fire danskere i nogen eller høj grad synes, chefen bør sørge for.

Det viser en ny undersøgelse fra PFA Pension. Pensionsselskabet har spurgt danskerne om, i hvor stort et omfang deres arbejdsgiver skal fremme en sundere livsstil hos medarbejderne.

Ifølge chef for Strategisk Sundhed i PFA Pension, Rikke Bay Haaber, viser undersøgelsen, at danskerne synes, det er okay, at arbejdsgiverne tager højde for de ansattes sundhed. 

- Det siger os, at medarbejderne er opmærksomme på vigtigheden af et sundt arbejdsmiljø, og at det er vigtigt, at arbejdspladsen har en holdning til sunde rammer for medarbejderne, siger hun til A4 Arbejdsmiljø.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord