Arbejdsmiljøfolk nyder gensyn i Allinge: "Jeg har savnet solen, stemningen og snakkene"

folkemode2022
Der er god stemning i Allinge på Bornholm. Foto: Collage/A4/Akademikerne/Blik og Rør/Twitter
Landets arbejdsmiljøprofessionelle bruger tid på at pleje netværket ved årets folkemøde på Bornholm.

Der er liv og glade dage blandt arbejdsmiljøfolket i Allinge.

Torsdag blev de første arrangementer på folkemødet skudt i gang, og fredag fortsætter striben af events og inspirerende oplæg og debatter.

A4 Arbejdsmiljø har samlet en række kommentarer på sociale medier fra landets arbejdsmiljøprofessionelle.

Blik og Rørarbejderforbundet og BAT-Kartellet gjorde torsdag opmærksom på dagens debat om et opgør med asbest i arbejdsmiljøet. 


Det er aldrig kun den enkelte medarbejders ansvar, hvis arbejdsmiljøet ikke er godt, lød det fra Lisbeth Lintz, formand for Akademikerne, i en debat, hvor også PFA Pension deltog.


Christina Sode Haslund, arbejdsmiljøchef i Dansk Arbejdsgiverforening, opfordrede fredag gæster til at kigge forbi Arbejdsmiljø Loungen på havnen i Allinge. Arbejdsmiljørådet står bag loungen. På LinkedIn skriver arbejdsmiljøchefen, at hun "har savnet solen, stemningen og snakkene på Folkemødet".


Også Ledernes Lars Andersen var at finde i Arbejdsmiljø Loungen fredag middag. Her overværede han en debat mellem netop Christina Sode Haslund og FH's Morten Skov Christiansen.

Skærmbillede 2022-06-17 kl- 13-07-43


Dansk Sygeplejeråd inviterede til en snak om, hvordan man kan få flere unge til at ville være sygeplejerske. Her står et bedre arbejdsmiljø - ikke overraskende - som en helt central faktor.

GDPR