Strakspåbud: Odense Kommune har problemer med vold på døgninstitution

20191023-121020-A-1920x1280we
Genrefoto. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix
23. jun. 2021 16.15
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Aalborg, Odense og Sønderborg det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne Aalborg, Odense og Sønderborg det senest opgjorte døgn.

Konkret har Aalborg Kommune modtaget strakspåbud indenfor personforflytning i branchen hjemmehjælp.

Odense Kommune har fået strakspåbud om øvrige ulykkesrisici og strakspåbud vedrørende vold og traumatiske hændelser i branchen døgninstitutioner for børn og unge.

Derudover har Sønderborg Kommune modtaget strakspåbud om nerveskadende belastninger i branchen andre rengøringsydelser.

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret fire strakspåbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].