Tre nye ansigter til Arbejdsmiljø København

Tre_ansigter
Arbejdsmiljø København har ansat ny trio. Foto: Arbejdsmiljø København
Arbejdsmiljø København udvider medarbejderstaben med tre nye ansigter, der på forskelligvis skal rådgive de kommunale arbejdspladser om arbejdsmiljø.

Der er gang i HR-kontoret hos Arbejdsmiljø København, der kort før kalenderen skiftede til 2024 ansatte tre nye medarbejdere. 

Det skriver rådgivningsvirksomheden selv på LinkedIn.

Anders Hoff Dannevang og Lotte Berthelsen er blevet en del af virksomhedens team af organisationspsykologer, der rådgiver ledere og arbejdspladser i Københavns Kommune om forskellige arbejdsmiljøtiltag.

Mens Maise Bibi Steengaard Bang er tiltrådt som psykolog i det tilbud, der kaldes 'Tidlig Indsats', der rådgiver og støtter kommunale arbejdspladser til at håndtere mistrivsel og sygefravær. 

De har alle tre læst psykologi ved Københavns Universitet, men deres karriereveje har indtil nu bragt dem vidt forskellige steder hen. 

Anders Hoff Dannevang har både været i psykiatrien og senest som tilsynsførende i Arbejdstilsynet. 

Lotte Berthelsen har blandt andet arbejdet som adfærdsrådgiver i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, og kommer aktuelt fra en stilling som ekstern konsulent i virksomheden Bro.
 
Og Maise Bibi Steengaard Bang har været ansat i enheden for arbejdsmiljø og ledelsesudvikling på Rigshospitalet og senest i Forsvarets Arbejdsmiljøafdeling. 

GDPR