Fællestillidsrepræsentant forlader Just-Eat - men fortsætter i 3F Ungdom

august_B
22-årige August Bentholm var med til at tilvejebringe overenskomsten for Just Eats madbude. Siden blev han virksomhedens første TR. Foto: 3F Ungdom
August Bentholm skrev historie som den første tillidsrepræsentant hos Just Eat. Nu forlader han madudbringningsvirksomheden efter fire år i den orange jakke.

August Bentholm har markeret sig som et af fagbevægelsens unge håb. 

Blot 22 år gammel kan han skrive flere ting på det faglige CV: den første tillidsrepræsentant for Just Eats madbude, vinder af A4 Mediers pris som 'Årets Organiser' og siden den første landsdækkende fællestillidsrepræsentant i take-away-giganten. 

Sideløbende er han sidste år blevet valgt som transportformand i 3F Ungdom - en titel, der senere blev vekslet med posten som landssekretær for de godt 40.000 unge 3F'ere. 

LÆS OGSÅ: August Bentholm bliver landssekretær: Prisvindende Just Eat-bud skal være en del af formandskabet i 3FU

Men nu har August Bentholm efter fire år forladt Just Eat og dermed også tillidshvervet som fællestillidsmand. 

"Det har været det måske hidtil sværeste valg for mig at træffe i mit liv, for på mange måder har TR-posten været alt det, jeg nogensinde har drømt om at opnå," skriver han på LinkedIn.

Posten som TR kom ifølge Bentholm med en pris:

"At være tillidsvalgt afføder et stort ansvar for mange mennesker, og der vil altid være nogle, der mener, at man ikke gør det godt nok, lige meget hvor mange timer man ellers lægger i at levere de bedste resultater," skriver August Bentholm, der endvidere begrunder opsigelsen med, at Just Eats værdier har udviklet sig i en retning, som han har sværere ved at identificere sig med.

August Bentholm fortsætter som landssekretær i 3F Ungdom, hvor han blandt andet har ansvar for foreningens organisatoriske virke. Derudover sidder han i 3F's hovedbestyrelse. 

GDPR