Om August Bentholm:
Prisvindende Just Eat-bud bliver transportformand i 3F Ungdom

august
22-årige August Bentholm vandt for nylig prisen som 'Årets Organiser' for sit arbejde som tillidsrepræsentant i Just Eat. Foto: Eno Krogh/A4
2. dec. 2022 06.30
Den 22-årige tillidsrepræsentant vil bringe platformsarbejderne helt ind ved bordet med de mennesker, der forhandler deres overenskomster.

På weekendens landsmøde blev August Bentholm, madbud og tillidsrepræsentant hos Just Eat, valgt som formand for transportgruppen i 3F Ungdom. 

LÆS OGSÅ: Faglig profil genvalgt som formand for 3F Ungdom

"Dermed kommer platformsarbejderne nu til at sidde med helt inde ved bordet hos de mennesker, der forhandler vores overenskomster på området. Det er en kæmpe sejr ikke bare for vores branche, men for alle lønmodtagere, der potentielt bliver ramt i fremtiden, hvis der ikke bliver sagt ordentligt fra over for de arbejdsvilkår, der finder sted på dette nye og blivende arbejdsmarked," skriver han på Facebook. 

Den 22-årige tillidsrepræsentant blev for nyligt hædret med særprisen 'Årets Organiser', der blev uddelt ved A4 Mediers prisshow 'Årets TR'. 

Den fik han for at lykkes med at organisere en stadig større andel af sine kolleger i en branche, hvor der ellers ikke er kutyme for det.

LÆS OGSÅ: Ungt Just Eat-bud vinder særpris: "Han arbejder helhjertet for gode arbejdsforhold"

"Der er nok at tage fat på! Just Eat er pt blandt de eneste i madudbringningssektoren, der har været deres ansvar voksent og tegnet en overenskomst, mens de andre fortsat kører på frihjul. Det skal stoppes, og det kan kun gå for langsomt!," skriver August Bentholm.