DEG ansætter konsulent-trio:
De ny kræfter skal styrke gymnasie- og økonomiområdet

IMG_5566_gul
Rasmus Glavind Espersen, Andreas Winther-Callesen og Lone Hansen set fra venstre mod højre. Foto: DEG
14. mar. 2023 06.00
Tre nye konsulenter skal løfte gymnasie- og økonomiområdet i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier.

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) har ansat tre nye konsulenter, oplyser interesseorganisationen i en pressemeddelelse.

Den ene er Rasmus Glavind Espersen, der bliver ny analysekonsulent på gymnasieområdet. Her skal han lave analyser, arbejde med tilsyn og være tovholder på DEG's kvalitetsnetværk. Rasmus Glavind Espersen kommer fra en stilling som fuldmægtig i Børne- og Undervisningsministeriets departement, hvor han blandt andet har arbejdet med tilsyn og koncernstyring.

På økonomiområdet siger DEG også velkommen til Lone Hansen, som tidligere har været direktør for TEC, rektor for FGU Hovedstaden og kontorchef i Børne- og Undervisningsministeriet.

LÆS OGSÅ: Lone Hansen forlader FGU: FGU-rektor lander "drømmestilling" i DEG

Lone Hansen skal arbejde med skolernes økonomi og de politiske rammevilkår for drift af uddannelsesinstitutionerne og udarbejde analyser om økonomi og institutionsdrift, som skal understøtte foreningens politiske arbejde. 

Også DEG's rådgivningsteam får en tilføjelse i form af Andreas Winther-Callesen, der er ansat som ny rådgivningskonsulent på gymnasieområdet, hvor han skal rådgive og udvikle HHX og HTX i samarbejde med DEG's gymnasieudvalg.

Andreas Winther-Callesen kommer fra en erhvervsskole, hvor han har arbejdet som projektleder i forbindelse med rekruttering til businessuddannelserne, herunder EUD, EUX, EUS og HHX.