Cphbusiness vinder to priser ved DM i Entreprenørskab

Cphbusiness_A__rets_Entreprenante_web
Foto: Cphbusiness
6. jun. 2023 12.29
Cphbusiness vandt priserne Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution og Årets Entreprenørskabsunderviser til DM i Entreprenørskab.

Ved dette års Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab vandt Cphbusiness to priser. Henholdsvis Årets Entreprenante Uddannelsesinstitution og Årets Entreprenørskabsunderviser. 

“Vi har i mange år arbejdet med at gøre både innovation, kreativitet og entreprenørskab til en del af vores DNA på vores uddannelser og dermed også selve den måde, vi tænker læring på,” siger Line Louise Hansen, uddannelsesdirektør ved Cphbusiness, i en pressemeddelelse.

Priserne blev givet af Fonden for Entreprenørskab på Børsen 1. juni.

Cphbusiness’ “entreprenante aktiviteter og en strategisk forankring af innovation og entreprenørskab” lå blandt andet til grund for priserne, skriver Cphbusiness. 

LÆS OGSÅ: Niels Kühl Hasager vinder Undervisningsprisen på Cphbusiness

Prisen for Årets Entreprenørskabsunderviser blev givet til Lektor Maria Zoey Sommer på baggrund af indstillinger fra studerende. 

“Jeg er meget overvældet og taknemmelig og føler, at det er en kæmpe anerkendelse af alt det,  jeg prøver at gøre for at få mine studerende godt i mål med at forstå, hvor meget det kræver at  gå fra idé til lancering,” siger Maria Zoey Sommer i pressemeddelelsen.