Anne Sophie Callesen stopper efter tre måneder:
Tidligere ordfører for Radikale er færdig hos Danske HF & VUC

20200208-141209-L-4107x2738ma
Radikale Venstres tidligere ungdomsuddannelsesordfører Anne Sophie Callesen nåede blot at være politisk chefkonsulent hos Danske HF & VUC i små tre måneder. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Radikales tidligere ungdomsuddannelsesordfører stopper som politisk chefkonsulent hos Danske HF & VUC efter små tre måneder.

"Jeg må erkende, at jeg har et stort ønske om at kaste mig ud i noget nyt i mit arbejdsliv."

Sådan skriver det tidligere folketingsmedlem for Radikale Venstre Anne Sophie Callesen i et opslag på LinkedIn, hvor hun samtidig oplyser, at hun har haft sidste arbejdsdag som chefkonsulent hos interesseorganisationen Danske HF & VUC.

Meldingen kommer, knap tre måneder efter at Anne Sophie Callesen tiltrådte stillingen.

"Det bliver spændende, meningsfuldt og lærerigt at komme 'tilbage' til uddannelsesverdenen, som var mit arbejdsfelt inden tiden som MF’er, og som jeg altid har brændt for at fremme kvaliteten af og forståelsen for," skrev hun dengang i et LinkedIn-opslag.

LÆS OGSÅ: Anne Sophie Callesen lander nyt job: Tidligere uddannelsesordfører skal fra nytår arbejde i Danske HF & VUC

Anne Sophie Callesen blev stemt ind i Folketinget tilbage i 2019. Hun var i den efterfølgende valgperiode blandt andet Radikale Venstres ungdomsuddannelsesordfører.

Ved det seneste valg til Folketinget kort før årsskiftet, hvor hun stillede op i Ringsted-kredsen, blev Anne Sophie Callesen imidlertid siet fra af vælgerne. Her blev det til 884 personlige stemmer - en tilbagegang på 1.042 stemmer i forhold til valget i 2019.

Hun havde forud for sin tid som Christiansborg-politiker været ansat i rektorsekretariatet på Roskilde Universitet og som fuldmægtig i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

GDPR