AMR2019:
AMR'ere indtog Metalskolen: Strategisk fokus kan skabe forandringer

IMG_2968
På Metalskolen i Jørlunde blev omkring 80 arbejdsmiljørepræsentanter undervist i strategisk arbejdsmiljøarbejde. Foto: Jonas Sivkær Pettersen
9. maj 2019 14.30
Hvis arbejdsmiljøet på arbejdspladserne for alvor skal i højsædet, bør arbejdsmiljørepræsentanterne i højere grad få indflydelse på de strategiske beslutninger. Det mener underviser og arbejdsmiljøkonsulent. AMR'ernes arbejde bør i højere grad anerkendes, lyder det.

Hvide hospitalskitler og sikkerhedssko var skiftet ud med skolebænken, da omkring 80 arbejdsmiljørepræsentanter (AMR'er) fra flere brancher i april mødte op på Metalskolen i Jørlunde i Nordsjælland.

Her deltog de i et todages kursus om strategisk arbejdsmiljøarbejde. Kurset skulle ruste dem til at blive bedre til at præge virksomhedernes beslutninger i forhold til de langsigtede mål for arbejdsmiljøarbejdet.

Arrangementet er en del af kampagnen AMR2019, hvor Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) i 2019 sætter særligt fokus på arbejdsmiljørepræsentanternes arbejde og vilkår.

Kursisterne på Metalskolen under en workshop.

En af deltagerne i Jørlunde var den 53-årige renovationsmedarbejder Ole Gromada. Han oplever, at det er meget svært at få et ord indført hos ledelsen, når kampen for et bedre arbejdsmiljø skal kæmpes.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord