Arbejdsmiljøchef i Københavns Lufthavne:
'Den travleste periode i mine mange år i faget'

DanRadmer1
- Pludselig blev min rolle som arbejdsmiljøchef væsentlig mere omfangsrig, da jeg pludselig også fik en aktiv rolle i forhold til passagersetuppet, fortæller Dan Radmer Henriksen, der er arbejdsmiljøchef i Københavns Lufthavne. Foto: Københavns Lufthavne A/S, Pressefoto
1. okt. 2020 22.15
Lige siden coronaen gjorde sit indtog, har Dan Radmer Henriksen, arbejdsmiljøchef i Københavns Lufthavne A/S, haft travlt med at sikre et godt arbejdsmiljø på en af landets største arbejdsplader, der har været hårdt ramt af coronakrisen.

Corona-pandemien har været en skånselsløs torn i øjet på luftfartsbranchen. I Københavns Lufthavne A/S har flere tusinde mistet deres job, mens andre har mistet gode kolleger som følge af myndighedernes restriktioner og den økonomiske krise, der kom i kølvandet på den smitsomme virus' indtog.

Midt i al den virak, som corona-pandemien har trukket ned over lufthavnen, står arbejdsmiljøchefen i Københavns Lufthavne, Dan Radmer Henriksen.

- At sikre det psykiske arbejdsmiljø har været en stor del af mit arbejde under corona, for hvordan håndterer man en ulykkelig situation som denne, hvor så mange mister deres job? Der er ikke nogen her, der bliver afskediget, fordi de ikke gør det godt, siger Dan Radmer Henriksen til A4 Arbejdsmiljø.

LÆS OGSÅ: Arbejdsmiljøchef i Femern: Sådan vil hun skabe et sikkerhedsarbejde i topklasse

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord