Indekstal: Slagelse Kommune skal løse komplekst arbejsmiljøproblem

20211117-022606-L-1920x1280we
I Slagelse Kommune, hvor Knud Vincentz (V) er borgmester, skal man nu til at løse et komplekst arbejdsmiljøproblem på en døgninstitution. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
15. feb. 2022 11.27
Arbejdstilsynet har registreret arbejdsmiljøafgørelser i kommunerne i Slagelse, Greve, Helsingør og Viborg det senest opgjorte døgn. Registreringen tæller kommunale arbejdspladser. Det viser opdaterede tal fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Arbejdstilsynet har registreret afgørelser til kommunerne i Slagelse, Greve, Helsingør og Viborg det senest opgjorte døgn.

Slagelse Kommune har fået påbuddet 'kompetence, kompleks' vedrørende psykisk arbejdsmiljø og et almindeligt påbud om psykisk arbejdsmiljø i branchen døgninstitutioner for personer med psykisk handicap.

Greve Kommune har fået påbud i forhold til kemisk risikovurdering og påbud inden for bæring i branchen museer.

Derudover har Helsingør Kommune modtaget påbud om arbejdspladsvurdering (apv) i branchen døgninstitutioner for personer med psykiske handicap.

Også Viborg Kommune har fået registreret påbud inden for unødig støj, skoler, kontorer m.m. i branchen folkeskoler o.lign..

Det viser en opgørelse fra A4 Arbejdsmiljøs arbejdsmiljøtracker.

Opgørelsen tæller kun afgørelser givet til kommunale arbejdspladser i kommunerne.

I det senest opgjorte døgn har tilsynet registreret fem påbud til landets 98 kommuner for overtrædelse af arbejdsmiljøloven.

Note: Når en P-enhed (arbejdsplads) i en kommune modtager en ny afgørelse (påbud mm.) fra Arbejdstilsynet og har en eller flere afgørelser fra tidligere, bliver de tidligere afgørelser genregistreret med samme dato som den nye. Derfor kan en kommune godt stå registreret for flere afgørelser, selvom den eksempelvis kun har fået én sidst.

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra Arbejdstilsynets hjemmeside. Hvis du oplever fejl, eller andre uregelmæssigheder i artiklen, må du gerne kontakte redaktør Jonas Sivkær Pettersen på [email protected].