Redaktøren byder velkommen: Timingen er den rette

Jones2
Jonas Sivkær Pettersen, journalist og redaktør på A4 Arbejdsmiljø. Foto: Pressefoto
Danmark har fået et nyt medie om arbejdsmiljø. Vi vil være et samlingspunkt for mennesker, der arbejder professionelt med arbejdsmiljø, og satser på journalistik af høj kvalitet.

Kære læser

Hjerteligt velkommen til A4 Arbejdsmiljø - Danmarks nye journalistiske medie om arbejdsmiljø.

Mens de politiske reaktioner vælter ind i forhold til en ny aftale om større indsats for arbejdsmiljøet, ser et nyt medie om arbejdsmiljø også dagens lys.

A4 Arbejdsmiljø er et nyt nichemedie, der henvender sig til dig, der enten arbejder professionelt med arbejdsmiljø, eller hvis du interesserer dig indædt for emnet.

Vi stiller skarpt på de politiske beslutninger, der påvirker arbejdsmiljøet i Danmark, og som har betydning for millioner af danskere, der går på arbejde hver dag.

Til forskel for de forskningsformidlende medier om arbejdsmiljø inddrager vi politikere og de politiske aktører hos både lønmodtagerne og arbejdsgiverne i vores dækning. Vi formidler stoffet i et opløftende sprog, som er funderet i seriøs og detaljeorienteret journalistik.

Der er i disse år stor bevågenhed på arbejdsmiljøet i Danmark. Nedslidning og pensionsalder er blevet en kampplads på Christiansborg, og emnerne kan blive afgørende ved det kommende folketingsvalg.

Ifølge Stressforeningen er omkring 35.000 danskere sygemeldt på grund af dårligt arbejdsmiljø, og stress er populært sagt blevet en folkesygdom, mange danskere har stiftet bekendtskab med.

Timingen er med andre ord den helt rette til et kvalitetsmedie om arbejdsmiljø. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et nyt fællesskab, der brænder helhjertet for arbejdsmiljøet i Danmark.

A4 Arbejdsmiljø udsender to faste nyhedsbreve om ugen. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Få et tilbud på A4 Arbejdsmiljø og hør mere om dine abonnementsmuligheder her.

God læselyst.

Jonas Sivkær Pettersen
Redaktør, A4 Arbejdsmiljø

GDPR