Venstre udpeger ny arbejdsmiljøordfører

20191003-132646-L-1920x1411we
- Jeg kan godt lide, at man lægger vægt på den psykiske del i arbejdsmiljøaftalen, siger Venstres nye arbejdsmiljøordfører, Anne Honoré Østergaard. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
14. nov. 2019 20.45
Venstres Anne Honoré Østergaard er udpeget til partiets nye arbejdsmiljøordfører. Hun overtager området efter Hans Andersen, der fortsætter som Venstres beskæftigelsesordfører. En af hendes mærkesager er forbedringer af det psykiske arbejdsmiljø.

Hendes kæreste er arbejdsmiljørepræsentant i den maritime branche, og hendes mor har arbejdet med arbejdsmiljø i Danish Crown.

Nu er Venstres Anne Honoré Østergaard selv blevet placeret i den forreste frontlinje i kampen for et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

For får uger siden blev den nyvalgte MF'er udpeget til ny arbejdsmiljøordfører for Venstre. Hun overtager området fra partiets beskæftigelsesordfører Hans Andersen.

- Jeg har ikke fået arbejdsmiljø ind med modermælken, men det er tæt på, lyder det fra Anne Honoré Østergaard, da A4 Arbejdsmiljø lykønsker hende med den nye ordførerpost.

Allerede abonnent?

Glemt kodeord

Få adgang til

logo

1 Bruger

4.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)

Adgang til den nyeste viden, tendenser, analyser og indblik i sager om arbejdsmiljø på danske arbejdspladser

Få adgang nu

3 Brugere

8.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
√
Adgang til dig og
2 kollegaer
√
Du er i gang på
2 minutter

Kun 2.949 per person/år

Få adgang nu

5 Brugere

12.849,-

OM ÅRET
(ex. moms)
Adgang til dig og
4 kollegaer til en stor
besparelse

Kun 2.569 per person/år

Få adgang nu
A4 Arbejdsmiljø
Allerede abonnent?

Glemt kodeord