TEC snupper vicedirektør fra DEG og sekretariatsleder hos KP

BeFunky-collage__67_
Nina Olsen (tv.) og Rikke Skovgaard Andersen (th.) starter hos TEC. Foto: Emil Frej Hansen & Bente Maj
TEC opruster sin ledelse med tre nye profiler - en ny vicedirektør og to nye chefer.

De sidste holdmedlemmer til Technical Education Copenhagens (TEC) direktion og chefgruppe er nu fundet.

Det skriver TEC i en pressemeddelelse.

Den første er Nina Olsen, der stopper efter 14 år som vicedirektør i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier (DEG) for at tage hul på et nyt kapitel i karrieren, idet hun 15. august tiltræder som vicedirektør hos TEC. 

Direktør for Danske Erhvervsskoler- og Gymnasier Jesper Nielsen fremhæver i en pressemeddelelse fra DEG hendes blik for at lykkes i det politiske arbejde, som Nina Olsen da også selv nævner i pressemeddelelsen fra TEC. 

"Jeg glæder mig til at sætte den viden i spil, som jeg har opnået som vicedirektør i DEG, og i de mere end 16 år med det politiske arbejde vedrørende de erhvervsrettede uddannelser. Af samme grund glæder jeg mig også til at få mere direkte indflydelse på, hvordan vi for eksempel skaber fællesskab om en skole med fokus på høj trivsel, og hvordan vi får flere til at se potentialet i at vælge og gennemføre en HTX eller en erhvervsuddannelse," siger hun.  

Inden sin tid i DEG har Nina blandt andet været konsulent i Industriens Uddannelser i to år. 

Ny administrationschef er hentet hos KP

TEC har også snuppet Rikke Skovgaard Andersen, der hentes direkte fra Københavns Professionshøjskole (KP), hvor hun har været sekretariatsleder hos Institut for pædagoguddannelsen i to år. 

"For mig handler velfungerende administration om at koble effektiv opgaveløsning med gode relationer og blik for målgruppens behov," siger hun i TEC's pressemeddelelse. 

Rikke Skovgaard Andersen har tidligere været ansat hos Danmarks Evalueringsinstitut i forskellige stillinger i løbet af omtrent syv år – senest som sekretariatschef. 

Ny chef for økonomi og ledelsessekretariat 

Endelig opruster TEC ledelsen med Kasper Jessen-Winge, der forlader sin stilling som kontorchef i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen under Skatteministeriet for at blive chef for økonomi- og ledelsessekretariat i TEC. 

"TEC vil noget i forhold til videreudviklingen af administration, sekretariatsbetjening og den strategiske udvikling af organisationen. Den opgave glæder jeg mig til at blive en del af," siger han i pressemeddelelsen.  

GDPR