- En kollega har oplevet sitren i kroppen, når han kom på arbejde, fortæller Mette Pollmann om en kollega på Udrejsecenter Sjælsmark. Foto: Jonas Sivkær Pettersen/A4 Medier

Sjælsmarks-ansat om kollegaer: De rystede nærmest, når de fortalte om arbejdet med børnene

26. jul, 5:45
Som arbejdsmiljørepræsentant på Udrejsecenter Sjælsmark har Mette Pollmann været bindeled mellem pressede kollegaer og ledelsen. Arbejdstilsynet har givet centret for afviste asylansøgere et påbud om at rette op på arbejdsmiljøet for pædagogiske medarbejdere.

Et fuldtidsjob som brandslukker. Sådan har tilværelsen været for pædagoger ansat i den pædagogiske enhed i Udrejsecenter Sjælsmark, hvor afviste asylansøgere bor sammen med deres familier.

I slutningen af maj fik asylcentret i Hørsholm et påbud fra Arbejdstilsynet, fordi tilsynet vurderede, at medarbejdernes fysiske og psykiske helbred potentielt var i fare. Det viser dokumenter fra Arbejdstilsynet, som A4 Nu har fået aktindsigt i.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Log ind

Kontakt
Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Medier er en del af A4 Medier Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser

Cookies

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til abonnementer, jobannoncer eller generelt behov for hjælp, så skriv til [email protected] eller ring 93 99 04 60 ...