Her er de nominerede til Årets uddannelsesmentor

BeFunky-collage__57_
De tre nominerede til Årets Uddannelsesmentor er klar til prisfest den 17. november. Foto: Eno Krogh
11. okt. 2022 06.00
Tre nominerede til prisen Årets uddannelsesmentor er fundet. Prisen gives af A4 Medier og HK Hovedstaden til en passioneret medarbejder, der har haft en helt særlig mentorrolle for personer under uddannelse.

Til november kårer A4 Medier i samarbejde med HK Hovedstaden som noget helt nyt ‘Årets Uddannelsesmentor’.

Elever under uddannelse og færdiguddannede har kunnet indstille en lærer, vejleder, elevansvarlig eller en medarbejder, som har haft en helt særlig mentorrolle for dem.

LÆS OGSÅ: Ny pris: Nu kan elever indstille til Årets Uddannelsesmentor

Prisen er en hyldest til de passionerede uddannelsesmentorer, der brænder for at hjælpe unge med at finde deres rette uddannelseshylde og motivere dem til at komme videre på deres vej i livet.

Her er de tre nominerede til prisen:

Line Karlsen, Tåsinge Plejecenter, Svendborg

BeFunky-collage (56) 
Priviatfoto

Line Karlson er blandt andet indstillet til prisen som Årets uddannelsesmentor for den passion, hun evner at indgyde eleverne.

Hun formår ifølge indstillingen at få blandt andet FGU-elever, der til at starte med ikke kan se meningen med deres dagcenterpraktik, til at opdage vigtigheden af deres faglighed og se, hvilken forskel passion og engagement i ens arbejde kan gøre for dagcenterbrugerne - også selv om eleverne tvivler på egne evner.

Ketty Bruun, Blodbank og Immunologi, Aarhus Universitetshospital

BeFunky-collage (55) 
Privatfoto

Ketty Bruun er blandt andet indstillet til prisen som Årets uddannelsesmentor for hendes store omsorgsfuld og støtte.

Hun mestrer ifølge indstillingen også at give eleverne konstruktiv kritik - ikke mindst i form af grundig og perfektionistisk feedback. 

Cecilie Aagaard Madsen, Odense Albani Apotek

BeFunky-collage (54) 
Privatfoto

Cecilie Aagaard Madsen er blandt andet indstillet til prisen som Årets uddannelsesmentor for sit overskud over for alle elever - både på det faglige og personlige plan.

Hun stiller ifølge indstillingen både krav og spørgsmål og arbejder samtidig benhårdt for, at de studerende skal have gode vilkår og muligheder for læring på arbejdspladsen.

Vinderen bliver kåret 17. november

Vinderen af prisen bliver kåret ved en prisfest 17. november i DR Koncerthuset. 

De tre nominerede er sammen deres nærmeste familie og kolleger inviteret til prisfesten, hvor også repræsentanter fra blandt andet fagbevægelsen, arbejdsgiverorganisationer og en række pensionsselskaber vil være at finde.