Nu skal årets AMR findes: Her er de fem kandidater

BeFunky-collage__26_
Stig Rud Sandholm Lauritsen (øverst th.), Anette Irene Christensen (nederst tv.), Susanne Street (i midten), Glen Ejby Jensen (øverst tv.) og Karsten Madsen (nederst th.) kandiderer til at blive årets arbejdsmiljørepræsentant. Foto: A4/collage/privatfoto
I aften skal det afgøres: Vinderen af prisen 'Årets Arbejdsmiljørepræsentant' skal findes ved A4 Mediers store prisfest.

En hjemmesygeplejerske, en rengøringsassistent, en mekaniker, en chauffør og en VVS’er kæmper alle om at kunne kalde sig ’Årets AMR’.

Men kun én af dem bliver kåret, når vinderen skal findes ved A4 Mediers store prisfest i aften i DR’s koncerthus.

Fælles for dem alle er, at de er nomineret til prisen, fordi de gør en enestående indsats for at sikre kollegerne et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Det er de nomineredes egne kolleger og ledere, som har indstillet dem til 'Årets AMR', og derfor er prisen også noget særligt.

I en tid, hvor stadig flere lønmodtagere kommer ud for arbejdsulykker, nedslides eller må sygemeldes på grund af stress, er det vigtigt at hylde dem, der trods alt gør en stor indsats for at forhindre, at det sker.

Det gør vi i aften, og foruden æren løber vinderen med 25.000 kroner til arbejdspladsens medarbejderforening eller faglige klub.

Ved prisfesten kårer A4 Medier også 'Årets tillidsrepræsentant', 'Årets uddannelsesmentor', 'Årets samarbejdspris' og 'Årets organiser'. 

Læs mere om prisfesten her.

Læs portrætterne af de fem nominerede til 'Årets AMR':

Glen er nomineret til Årets AMR: "Jeg har altid haft et beskyttergen"

Anette blev arbejdsmiljørepræsentant ved en tilfældighed - nu kan hun blive landets bedste

Susanne er nomineret til ‘Årets AMR’: “Det er den største anerkendelse, man kan få”

Stig er nomineret til Årets AMR: "Det er et ædelt hverv"

Efter mere end 30 år som AMR kan Karsten blive landets bedste: "Det er sgu flot, de vil hædre den gamle"

GDPR